fredag 10 juni 2011

Stängt in mig




Mina föräldrar har varit här en vecka nu och det har gått bra, men nu ikväll blev jag så less på TV:n och allt folk så jag har stängt in mig med datorn i vårat sovrum där Majken och Ester andas och sover. Jätteskönt faktiskt. Vi har någon slags supersommarvärme så jag varken sover på natten eller känner mig så där pigg på dagen. Eller det kanske hör ihop förresten. Bara några dagar kvar till skolavslutningen och till min semester. Jag längtar.




Majken och Ester blir rätt tagna av värmen, men vill ändå vara ute hela tiden och helst vill Majken ha toppluva, långärmat och långbyxor annars blir hon ledsen. Hon är ganska bestämd just nu. Hon och Ester skulle inte heller sova i går kväll så jag låg med dom till nästan halv elva och jag var inte alls den mamma jag vill vara. Jag blev arg. Blir det så fler gånger så ska jag gå upp. Så både jag och dom ska få må bra. Dom mår inte bra av arg mamma och jag blir inte alls nöjd med mig själv. Så idag har jag ältat den där läggningen. Sen på morgonen så var det möte på jobbet och min man var bortrest och jag skulle komma i tid hade jag tänkt. Fem vaknade jag första gången och trodde att det var morgon och en timme senare nästa gång. Och hann gjorde jag inte. Och på morgonen diskuterade jag och Majken kläder och jag tänkte igen att kanske tvååringar egentligen inte skulle gå på dagis, i alla fall inte åtta på morgonen. Det känns inte som att det är meningen.




Sen en fin sak är att Ester skrattar i sömnen. Jag har ju så svårt att sova nu i denna värme och blir rätt så frustrerad, men så hör jag plötsligt hennes skratt fast hon sover och då känns det rätt så okej ändå.

Inga kommentarer: