lördag 9 juli 2011

Skolavslutningen

Ester på skolavslutningen.



Joen fick klara sig på egen hand fast vi träffades så han kunda följa med på Ellas avslutning och gå på indisk restaurang. Sen på kvällen åkte han till Örebro på fotbollscup. När vi kom hem hade han varit borta i 21 dagar fast dagarna han var ensam var bara tre. Rekord. Han längtade verkligen hem på slutet.



Signe på avslutningen. Brev från fröken och solros som dom ska mäta hela sommaren. Den växer.


Ernst med sin solros.


På väg till skolavslutningsscenen. Inte en droppe regn föll.


Ella med sina nya sandaler.



Majken och jag.


Skolavslutning och jag får äntligen ha mina gröna skor. Fast Jenny säger att jag ska ha dom oftare. Jag köpte dom tillhennes bröllop och jag visste att hon skulle tycka om dom. Mitt på bröllopet med hur många gäster som helst så såg hon mina gröna skor och tyckte dom var så fina. Gulligt.

Våra skolavslutningar är ju smått hysteriska, fast i år kunde vi vara med på alla ställen som vi skulle vara med på. Största brorsan fick klara sig själv. Efter att ha hört efter med arbetskompisar så drog jag slutsatsen att föräldrar inte brukar vara med i sjuan. Och Majken och Ester fick hänga med överallt hela dan. Fast på storasysters fika gick jag och dom till bibblan istället och satt och läste. Och det var bara vi där och det var väldigt mysigt.


Nu känns skolavslutningen väldigt avlägsen och tiden börjar rusa så där fort igen. Men nu ska vi verkligen bara vara lediga. Igår fick vi vara med vårt varmaste bad i västerbotten sen jag flyttade hit. Vi badade i Bäcksjön och ville aldrig gå upp. jag som egentligen är en badkruka fast jobbar med mig själv ville inte heller gå upp. Och småflickorna blev nästan övermodiga och gick långt ut.

2 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Väldigt, väldigt fina gröna skor. Och röda strumpbyxor. Kalasfint!
Helt i min smak. :)

Maria sa...

Tack Karin. Jag tänkte att du skulle tycka dom var fina! Och jag älskar strumpbyxor i starka fäger, gärna orange, grönt eller rött.