lördag 26 maj 2012

Läger och städning

Tioåringarna är på fiolläger hela helgen och pappan är med. Dom är i Umeås vackraste by och jag hade älskat att vara där, men det går inte. Min dåliga sömn tillåter inte ännu sämre sömn, för jag sover alltid dåligt när jag inte är hemma. Jag har varit så snurrigt trött i veckan. Varit förkyld, allergisk och haft jätte många blåsor i munnen. Har känt mig så eländig fast jag egentligen bara varit lite sjuk, men det är den där sömnbristen. Så blev jag firad på jobbet igår med ett körbärsträd och en jätte fin tårta och så var jag så trött. Vad jag hade velat vara mer pigg. Jag blev i allafall jätte glad. Bara så ni vet.

Ja så ska huset städas och maten lagas, ungefär som vanligt fast man snart fyller dom där åren. Och man tittar på fotbollsmatcher och släpper ut katten, ungefär som vanligt fast man snart fyller dom där åren. Man undrar om någon tycker om en, om man duger, om man räcker till, ungefär som vanligt fast man fyller dom där åren. Man glömmer en dagisstädning, glömmer att skicka in till försäkringskassan och har svårt att planera smart, ungefär som vanligt fast man fyller dom där åren. Och man har lika svårt att säga ifrån när någon säger något mindre snällt, ungefär som vanligt fast man fyller dom där åren.

Men jag är så  tacksam över mitt liv även allt inte flyter på så himla ofta..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Maria! Du skriver så fint och så underhållande, samtidigt. Å tack för boktipsen! Michaela

Anonym sa...

Ja. Vi är flera här i kväll som tycker om Dig, tvivla inte. Jag förstår så väl känslan som finns där ibland, har den ofta själv men tvivla inte!

Jag har njutit av en vacker försommarkväll med så skir grönska att det nästan gör ont, att se en av dina fina söner med min egen... spela fotboll, skratta åt roliga/dåliga? Facebookbilder, äta mycket kyckling och mycket chips! KRAM! /E

Maria sa...

Tack snälla, snälla Michaela. Min trogna , kanske trognaste läsare!

Maria sa...

Tack Elisabeth. Stackars er som skjutsa hem honom så sent bara. Men tack för att ni gjorde det. Ni är verkligen snällast. Kram

Anonym sa...

Tycker om dej - mycket!

Jenny

Anonym sa...

Kramar i efterhand från Johanna, hoppas vi ses i september!

Maria sa...

Kram till er, mina fina fina vänner.