måndag 9 juli 2012

Sommarklag

Man längtar till sommaren och semestern och snön går en på nerverna. Sen går kalla regniga dagar också en på nerverna och det enda man faktiskt kan tänka sig är toksoliga dagar när man kan bada och sitta på trappan och dricka kaffe. Och nu är dom här och jag klarar inte av det. Värmen gör mig så matt och steka fiskpinnar, som jag försökte göra till lunch, gjorde mig grinfärdig. Dom där fiskpinnarna var som ett hån när jag tänkte på alla fina sallader som finns i alla mina fina kokböcker. Och istället för att bada var vi tvungna att storhandla, men vid grönsaksdiskarna var det åtminstone svalt. Nu tänker jag inte klaga på värmen mer. Jag ska istället skippa fiskpinnarna och storhandlingar på dom varmaste dagarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Barn gillar ofta fiskpinnar, så är det med det. Har du tänkt på att mycket mat lagar sig själv i ugnen. Bakpapper på plåten , hamburgare och fiskpinnar lagar sig i princip själva, 200-225 grader. Lilla mamman kan sitta på bron och dricka kaffe. Prova om du inte redan gjort det! Perfekt när man lagar till många, jag har gjort det både på jobbet och hemma!

Kra U

Maria sa...

Hej
Vad bra att du påminner mig. Jag minns ju nu att jag gjort i ugn förut. Den modellen får det bli dom där varma dagarna.Idag i regnet gick det bra att stå vid spisen igen. kram maria