torsdag 29 januari 2009

Andra sidan

Nu är vi ute på andra sidan, allihopa, fast min man har varit där hela tiden. Men han kan inte vara helt säker än på att inte drabbas. I morse när jag skulle leta en tröja i garderoben var jag tvungen att tända lampan och tre av våra fyra barn ligger i rummet och min dotter på 9 utbrister: Åh vad jag mår bra i dag. Förstår ni, ibland är det bra att ha varit på andra sidan för att inse hur bra man mår.

Och dom i magen fick jag jag lyssna på idag, deras hjärtan lät så bra. Jag har varit orolig för att det sparkat så mycket på ena sidan och minimalt på den andra. Barnmorska hittade igen ett huvud nere och ett uppe, men nästan på samma sida så dom har valt att ligga där och tränga ihop sig istället för att använda hela utrymmet. Och det får dom för mig, bara dom mår bra. Och ikväll har dom sparkat som tossingar bara för att ytterligare visa hur himla pigga dom är. Och jag blir helt varm av att se alla små kullar på magen som syns än här och än där.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sköt om dig och bebisarna och ha det gott! Det ser så tomt och ödsligt ut vid ditt skrivbord, lite overkligt att du inte kommer sitta där på länge..

Kram Susanne

Maria sa...

hEJ sUSANNE
Det är overkligt att lämna också, men nyttigt tror jag. och bra för läseklubben med dig vid rodret.Kram

Maria sa...

När är det egentligen dags? Snart? Och så brukar de väl komme lite tidigare när det är tvillingar...
Maila mig gärna om det, jag är nyfiken!