måndag 19 januari 2009

Sakta

Nu har jag gått in i en slags vägg för mina krafter är bara slut. Från det jag vaknar till dess jag går i säng. Jag rör mig bara ohyggligt sakta så jag tror inte jag jobbar många dagar till. Accepterar det nu märker hur livskraften runnit ur mig men hoppas att dom i magen bara växer sig starkare hela tiden. Att dom njuter där inne och har det värsta bäst. Vill helst bara ligga ner på sidan och klappa på magen och läsa lite bok.

Den lilla, lilla kattungen är tapper som få och släpar sig fram ibland för att komma dit hon vill. Både jag och min man har varit uppe i natt och kollat till henne. Hon väcker en sådan beskyddarinstinkt hos en. Idag ska dom till veterinären med henne när jag är på jobbet och jag förstår att inget finns att göra, men när man ser henne åla fram och kämpa på så önskar man att det fanns någon liten medicin som gjorde henne frisk igen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Maria! Kommer ihåg när jag väntade mina tvillingar, hur otroligt kraftlös jag blev sista månaderna. Brukade stå och se på en vägskylt några hundra meter från huset och hade som mål att jag skulle orka promenera dit och tillbaka.........det blev inte så ofta! Vet lite hur du känner med orken som tryter och med de andra barnen runtomkring som kräver sitt. Men du vet ju, du kommer tillbaka.....såsmåningom;0)Sköt om er-allihop Anna fr Pite

Anonym sa...

Ja Maria, även djurens liv kan te sig så grym ibland och man ställer sig frågan vad en liten värnlös kattunge gjort för fel för att behöva vara med om en sådan grym start i livet? Stackars lilla, lilla.
------------------------------
Maria, så fort tillfälle ges och utan att ha dåligt samvete (?) skall du unna dig själv denna tillvaro: "ligga i sängen eller soffan och mysa med bra bok och hålla om magen med de små" Det är viktigt att lyssna på kroppens signaler och jag tycker mig ana lite sådana signaler hos dig...
Sköt om dig väl och krama om din ledsna barn..
hälsar Gunnel med en kram

Maria sa...

Hej!
Sorgligt med kattungen!
Hoppas att du hinner vila så mycket som du behöver!

Maria sa...

Hej
Tack för alla fina och uppmuntrande ord.