tisdag 13 januari 2009

och

igår gjorde vi ett nytt ultraljud och nu kommer dom att dugga tätt, nästa blir redan om knappt tre veckor. Dom verkade må jätte bra i magen än så länge. Och vi pratade lite förlossning och det kändes lite bättre. Och en av dom var ganska så stor och vägde redan knappt 1400 och den andra lite mindre, knappt 1200.

Och i natt låg min nioåring skavfötters med mig, det gör hon i och för sig nästan jämt, men min nattsömn är bara så där nu för tiden så jag vaknar lätt och det gjorde jag i natt. Sparka inte, sa jag och hon fick ett utbrott och sprang upp, smällde i dörrer och bankade i väggen. Hon har väldigt mycket temperament även på dagen och på natten och morgonen är det 10 gånger värre. Jag var vaken, hon var vaken och min man var vaken. Vi får se hur mosiga vi är i dag.

Och min man ska på anställningsintervju och kanske p.g.a. natten eller av nervositet satte han jeansen ut och in och det var nog första gången.

Och nu börjar jag snart...

1 kommentar:

Anonym sa...

ah men mysigt med UL ju. Hur långt är ni nu?

Det där med att bli väckt av någon som sparkas.. mysigt som det är att sova tillsammans är det ännu mysigare att få sova ifred ibland. när man vill coh behöver det. :-)

kram