fredag 16 januari 2009

Heltid

Jag är verkligen gravid på heltid fast jag jobbar halvtid. Den här veckan har jag hunnit med specialistmödravård, barnmorska och glukosbelastning i två timmar på ett labb i morse. Utan frukost, måste bara tillägga det, eftersom jag dyrkar min frukost. Min havregrynsgröt, mitt kaffe och mina mackor gör mig helt salig. Behöver aldrig ens varieras som all annan mat för det är alltid lika gott. Och så ska jag på nya besök varje vecka och så har jag en tarmsjukdom som måste undersökas mitt i allt detta. Och oron växer för mig som är helt hypokondrisk och rädd för det mesta. Måtte det inte vara något farligt. Eller jag vet vad jag har, men är ändå rädd för att det leder till något värre. Det var andra tider att vara en gravid frisk 25-åring som väntade ett barn. Men samtidigt tycker jag väl egentligen mycket mer om mig själv nu. Jag får ta det goda med det onda. Helt enkelt.

3 kommentarer:

strömmas sida sa...

Hej

Jag hoppar runt lite på olika bloggar och hamnade på din sida.

Jag fick nästan lite flashbacks till mina 6 graviditeter. Helst till min sista för dryga 14 år sedan. Det fanns nästan inga krämpor som jag inte hade då och specialistmödravård och hela bibban då.

Jag har inte läst igenom hela din blogg och vad du går igenom. Hoppas du kan njuta lite också av allt.

Kram
Ingrid i Östersund

Anonym sa...

hej glukos ja gjorde den med.. UÄCK... tyckte jag om det sen att man måste göra den 2 ggr.. är mindre kul.. skönt att du mår bra( så när man kan) det närmar sig nu?? när blir det??
så spännande .. mina två sista grav var spökiga spec mödra varannan vecka,,, jag vet ved du går igenom! kramar...

Maria sa...

Hej Strömma
Anledningen till alla mina besök är att jag väntar tvillingar och det kontrolleras väldigt noggrant. Men jag njuter ibland och oroas ibland.

Hej Susanne
Nu är jag i vecka 29 så tiden går och det närmar sig.

tack för omtanken båda två