torsdag 10 september 2009

Idag

är jag riktigt less på mig själv. Tänker tillbaka på mitt liv och alla misstag jag begått. Ja dom jag kommer ihåg. Och detta leder inte till något bra utan bara till mer ledsamheter. Varför är jag så glad ena stunden och så ledsen nästa.? Varför är vissa glada jämt? Nä men dom finns ju inte säger en röst i mitt huvud då, men en annan säger att dom finns visst. Överallt bredvid fotbollsplanen, på Konsum, i skolan. Överallt. Och det är väl bra att dom är glada och alltid gör rätt. Men dom finns ju inte heller. Jo men dom finns väl visst säger den där jobbiga rösten i mig då.

Ja det var en dålig dag.

Och det trodde jag inte när jag vaknade i morse. Ibland vaknar man på rätt sida men hamnar fel ändå. Någonstans mellan kudden och kaffekoppen gick det snett.

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag har sådana deppdagar ibland. Men tänker att det nog är hormonerna, för sedan kommer lättsammare dagar. Jag har blivit bättre och bättre på att de livet från den ljusa sidan.

Anonym sa...

Jag kan bli jättearg på folk som är glada hela tiden. Samma sak med folk som är sura hela tiden. Fast folk som jämt ser glada ut är inte alltid det, många är ledsna i sin ensamhet. Kanske surisarna är glada i sin ensamhet? Tänk om det är så!

susanne sa...

hej du.. nä dom fins inte de som är glada jämt! En del är därimot proffs på lägga på en mask som ler.. Jag är inte glad var dag även om man försöker faller man in i vemod,sorg oach annat.. en mors våndor... helt klart mänskligt att vara less på sig själv det är jag ofta...
hoppas du får en fin dag i dag :)