fredag 6 november 2009

Fredag

är ju faktiskt en helt vanlig dag. Förväntningarna på en fredag är lite för stora. Fredagsmys är trevligt, men inte allra mysigast i världen och är det bara jag som är som tröttast på fredagkvällar? Som somnar på sängen när jag ammar vid nio och kommer upp sömndrucken en timme senare och funderar på om jag ska vara vaken en stund till eller sova vidare.

Jag tycker att fredag är bra men mycket annat som är bättre.

Min son och man ska åka utomlands alldeles snart för första gången för min son och inte för första gången för min man. Han har ett pass nu min son och han ska åka ut i världen och jag är så orolig. Sånt här är jobbigt för mig. Det här är ett problem jag har att släppa taget. För något år sedan hade det överhuvudtaget inte gått p.g.a. mig. Men även jag har förändrats och nu tror jag att det ska gå. Dom ska till Barcelona och se på fotboll och äta på restaurang.

Pass, pengar, väska, flygplan, taxi, vilse, våld. Vad mer kan man oroa sig för när man åker utomlands. En återkommande mardröm jag har är att vi ska åka utomlands och vi har inga pass. Jag har inte varit utomlands på 15 år men drömmen återkommer.

Inga kommentarer: