torsdag 13 november 2008

Förändrad

Jag är ju lite förändrad både på ut- och insidan, så är det bara. Min man har också fått stressymptom och gått vilse på sjukhuset där han jobbar och då har han riktigt bra lokalsinne. Skulle det varit jag skulle det inte tyda på något konstigt. Men tur då att barnen är precis som vanligt, bråkar, busar och är förkylda.

Fast min son ville ha fisk till middag, han som är äldst och det har han aldrig efterfrågat. Precis sån fisk han gjorde på hemkunskapen ville han ha. Det var fiskbitar i gräddsås och det fick det bli. Han blev helnöjd och inte bara han, hans tre syskon också och jag blev glad. Fyra barn som slevar i sig fisk. Krävs det grädde för att de ska äta en massa fisk då får det bli grädde. Själv ville jag äta havregrynsgröt, jag är slav under det nu. Jag känner att en lagad måltid per dag är ganska nog för min kropp just nu. Jag blir liksom alldeles full av maten, medan gröten lägger sig så mjukt och varsamt i magen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej..
Jag kan ju inte säga att jag förstår hur du känner, men jag kan iallafall tänka att det skulle kännas lite laddat att veta att man väntade tvillingar, el med andra ord två guldklimpar. Det kan nog till en början skapa lite blandade känslor men jag tror att när du /ni landat så kommer allt att bli riktigt bra. Att vara 6barnsmamma kan nog vara en spännande utmaning. Men det KOMMER du att fixa.Fråga dina barn vem dom tycker är världens bästa mamma...ja just det..där ser du Lycka till. Kram C

Anonym sa...

Ett tips: "Ge din man mycket fisk i gräddsås och mycket havregrynsgröt till efterrätt" (Ler)...för fisk i gräddsås och ett stort lass med havregrynsgröt verkar vara en lisa för själen för dina barn och dig, eller hur? Jag följer din blogg intensivt nu, det kanske du märker och denna gången blev inlägget kort. Jag klarade att skriva en kort kommentar, hurra.
Gunnel La

RANA sa...

Gumman! Skickar massor av kramar.

Fisk i gräddsås låter ta mig sjutton avancerat.

Kram och trevlig helg!
Rana