lördag 22 november 2008

Sömn

Jag har lyckats sova till halv åtta och det är väl något slags rekord sedan jag blev gravid. Fast varje natt är jag uppe och irrar och känner mig klarvaken och går till mikroklockan och då står den på allt mellan två och fyra. Vad är det här med sömn när man är gravid? Är det förberedelser inför amningstiden?

5 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon Maria....
Du har så kloka svar på dina egna frågor och ibland är dom lite underfundiga..som detta med amningsförberedelsen. Nattsömnen blir nog avbruten på grund av det, jag tror alldeles bestämt att du har rätt. Säger en mamma/mormor/farmor "gumma" som ammade året 67 och 72 Vart tog tiden vägen? Ha en underbar helg och värm magen med dina ömma mamma händer....
och en varm kram till dig från Gunnel (Gu)

Anonym sa...

Hej! Det var jättelängesen jag var in hit och så läste jag att du var gravid. GRATTIS!
Och sen läste jag att det var tvillingar. Dubblegrattis!!!
Jag vill bara säga att jag ser det BARA som något alldeles fantastiskt! En sån gåva! Jag har själv upplevt känslan av att vänta femman. Omtumlande och häftigt. Tyvärr gick det inte lika bra för oss. Det blev ett missfall i elfte veckan. Jag tänkte på samma sätt som du, att jag måste vara tacksam för det jag fått, fyra friska barn. Men likväl är det ju en sorg. Det var iofs mitt tredje missfall totalt men det var så definitivt. Efter det visste jag att det inte skulle bli fler chanser. Vi är väl eg. för gamla. Men jag kommer sen dess alltid att tycka att fyra barn är lite! :D Lyllo lyllo lyllo er!!!!
Kramar!!!
Persilja

Maria sa...

Hej Maria!
Min sömn har fortsatt vara sådär knasig i perioder efter alla graviditeter...så ibland nattvakar jag...
På något sätt så orkar man ju ändå.
Hoppas att du/ni har en bra helg!

Anonym sa...

Har hört att det precis är just så, förberedelse för vakenheten med småbarn.
/Johanna

Maria sa...

Hej
Ja jag får stå ut med nattvakenheten och turerna till toaletten och klockan.

Och tack för gratulationerna. Fortfarande blir jag så glad över att andra blir glada. Det stärker mig!!!