onsdag 11 februari 2009

Om idag och igår

Igår såg jag bara allt som behöver göras här hemma och i mitt liv. Ingen bra dag, man hinner tänka en del när man går hemma hela dagarna. Och så har jag knappt varit ut på några dagar p.g.a. min dåliga sömn och inte blir jag gladare av det. Så det blev lite nattsvart så idag tog jag mig samman direkt när jag lämnat barnen på skolan och promenerade en timme tror jag. Solen sken, snön gnistrade och det var fint.

Sedan gick jag på bibblan och hämtade reserverade böcker och då ringde min man som hade jobbat hela natten och sovit en timme och stod utan nyckel utanför huset. Så han fick promenera ner till mig och vi åt en macka på ett café. Den här veckan är inte som andra veckor, vi som inte brukar hinna umgås nästan alls.

När jag la mig för att vila på dagen idag så började det snurra av tankar till exempel hur skulle dottern ta sig till miniorerna, vi missade en tandläkarrtid i morse, födelsedagskort till tidningen för äldsta dottern fyller år på lördag, två av barnen ska hämtas från skolan, en ska hämtas från miniorerna och en från innebandyn, vi måste göra pannkakssmet och andra tankar. Små, små tankar som gör att man inte alls känner att man vilar sig. Och så ska vi få två bäbisar och hinna med allt det andra också. Jag blev riktigt orolig och nervös.

1 kommentar:

Maria sa...

PÅ något underligt sätt så fixar sig nog allt ändå när det blir dags. Önskar dig lycka till med sömn och tankar och det andra. KRAM