söndag 1 april 2012

Till skogs och att fastna i vinkelvolten

Jag har ju svårt att somna på kvällen, sen en månad tillbaka. Jag tror att jag måste kissa hela tiden. Ja nu blir jag lite privat här, men äsch jag bjuder på det. Men igår så somnade jag ganska snabbt i alla fall. Vi har bäddat om i sängen också. Det var på tiden. Och min man som länge tjatat om en ny bäddmadrass kanske snart får som han vill. Jag har ju alltid sovit så bra förut så en knölig bäddmadrass har inte bekymrat mig.

Igår var Majken och Ester så sura, ledsna och Ester fastnade i vinkelvolten hela tiden. Ni vet så där att strumpbyxan sitter fel, men inget man gör kan få den att sitta rätt. Men vi tog en promenad till muséet och så fort vi kom ut blev dom glada. Vi kunde promenera genom skogen nu med vagnen utan att sjunka ner i snön. I skogen var dom glada. Ströva fritt och man vet att inga bilar dyker upp, så skönt.

Det blev inget sprunget igår, har blivit lite sprunget den här veckan, bara en gång. Men så fick den här veckan bli, jag behövde ta det lugnare. Men idag ska jag springa. Imorgon ska jag jobba igen. Jobba lagom.

Inga kommentarer: