söndag 27 april 2008

Städning på hjärnan


Jag har fått städning på hjärnan för att jag inte kan städa. Jag kan inte slänga saker och är dålig på att rensa ut. Jag är slarvig och impulsiv och mina barn gör som jag i stort sett. Min man försöker i perioder ordna upp röran här hemma, men det går inte så bra.

Men eftersom jag har problem med någon typ av allergi, oklart vilken riktigt, så tänkte jag att nu städar jag vårat sovrum och sedan kanske katterna inte får vara där längre. Ska åtminstone försöka med det. Jag har dammsugit, skurat, dammat mattan, plockat ihop, vikt och rensat på skåpet vi har där. Nu är det bara garderoberna kvar som behöver en rejäl genomgång.

Men så när man håller på och städar så hittar man ju så fina saker. Och nu har vi stått och beundrat ett kort på barnen när tvillingarna var kanske ett år, storasyster 4 år och storebror 5 och ett halvt år. Tagna av stundens allvar, men så fina.

4 kommentarer:

Maria sa...

hej!
så fina de är!!
Hoppas att du blir av med allergin!
kram

Anonym sa...

underbart foto... man blir så varm i hjärtat av det

RANA sa...

Javisst ja, du har ju FYRA små kottar. Otroligt fina är de. Underbar bild.

Haha, jag känner igen din beskrivning. Jag är inte heller bra på att städa. Jag kan nog rensa ganska hänsysnlöst och försöker kasta allt som "gör en mer ledsen än glad". Men det är hur rörigt som helst här ändå. Fattar inte vem som stökar till det.

Hoppas du blir bra i din allergi och att ni är ståndaktiga mot katterna...

KRAM!!!!
Rana

Anonym sa...

Vilken fin bild på barnen! =)

Lycka till med städningen. Själv städstrejkar jag idag.

Kram,
AnnaSv