måndag 30 maj 2011

Måndag

Vi måste ju plantera. Såna här har vi köp och frön, men ingen planterar någonting. Men till helgen kanske.

Idag var första dagen utan det där onda i magen, bara lite känningar nu. Så då var det kanske inte något farligt. Imorgon ska jag springa vårruset så då är det bra att det känns så lite. Sen är jag ju inte i form, men 5 kilometer kan jag springa. Sen har barnen vårfest och då sjunger dom så fint ute. Och varje år, eller dom sista åren, så har det krockat med vårruset så jag har inte sprungit. Men nu ska jag bara lyssna på sången och cykla iväg och springa sen. Så min man får handla och mingla med Majken och Ester. Jag tycker att det är svårt att inte vara med på allt som barnen gör. Kan nästan inte avstå för det känns inte bra, men nu är det så att jag måste motionera också. Ta lite tid till det. Dels för att kroppen behöver det, men jag tror att också mitt huvud behöver det.


Idag har jag varit på kurs och lyssnat på bland annat Anna Bengtsson som pratat om bilderböckerna hon skrivit. Så roligt. Så spännande. Så fantastiskt med bilderböcker. Nu måste jag låna Bollongexpeditionen, Undervåttensresan och Myror i fara. Jag tror att Ernst skulle gilla dom mycket. Vi har läst dom, men det var för länge sedan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ingen brådska men planteringen. Ju längre man väntar dess fortare växer det fick jag lära mig av en hortonom igår. Jorden är för kall än. Åtminstone här uppe i Piteå. Skönt att ditt magonda håller på att försvinna .

Familjen Tapper-Kaller sa...

Lycka till på vårruset!

Maria sa...

Vad bra att det inte är försent.Kanske blir lite planterat den här helgen.

Hej Karin
Tack!