torsdag 10 november 2011

Stressiga mornar

Jag hinner inte med. Så enkelt är det. Jag jobbar drygt halvtid men har arbetsuppgifter för mer än det. Självvalt för jag tycker att barnen där jag jobbar ska få så mycket sagor, boktips och annat som det bara går. Igår satt jag med svid i ögonen och sydde täcken, små,små täcken till Prinsessan på ärten. Högst frivilligt det också. Jag var trött igår och kom försent. Ester stod länge i hallen på dagis med en sko på foten och försökte hänga upp en lite plyschjacka på sin krok. Och då bestämde jag mig för att ringa och säga att jag är sen och inte kan ta hand om första klassen som skulle komma. Och det gick bra, det blev ingen katastrof.

Men att lämna två tvååringar går inte alltid fort och enkelt. Det kanske måste få ta den tid det tar. Nu har jag stressat i 14 år på mornarna, i alla fall dom dagar det är tänkt att jag ska börja åtta.

Idag är jag trött och hängig. Jag har ingen bra period just nu. November är nog ingen favoritmånad. Och vi har inte bytt till vinterdäck och i natt ska det bli kallt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår att du inte hinner. Lämna in bilen på däckfirma för däckbyte.NU!