tisdag 19 november 2013

Mera sjukt

Esters feber kom tillbaka nu på kvällen och Majken låter konstig när hon pratar. Bengt har tittat i halsen på henne och det ser svullet ut. Jag har ju bokat tågbiljetter på lördag till Uppsala för att hälsa på mamma. Jag oroar mig lite nu. Jag, småflickorna och Ernst ska åka dit.

Jag har ätit så mycket idag. Havrekakor, mackor, mat, allt. Ingen bra ätdag. Jag tar nya tag imorgon och försöker äta lite frukt när suget kommer. Idag var vi hos tandläkaren och imorgon ska vi dit igen. En grej har lossnat från tandställningen igen. Jag har en känsla av det blir många tandläkarbesök dom närmaste åren. 

Måndagar och tisdagar är riktiga skjutsardagar och framförallt kring middagstid. På måndagar har två fiol först. En går dit direkt efter skolan och en ska dit ungefär när en annan ska till stallet. Så då skjutsar jag till fiol och ridning och sen hämtar jag på fiolen på väg hem från stallet. Ja och så ska den som är i stallet hem från stallet, men det får min man fixa när han kommer hem drygt halv 6. Så tisdagar är det skejthall för ett barn, sen fiol för två och ridning för en. Också ungefär samtidigt och den här dagen kommer min man hem så sent så han hinner inga skjutsningar. Helt hysteriskt faktiskt. 

Inga kommentarer: