söndag 3 november 2013

Söndag på badhuset

Vi har världens mysigaste badhus bara en gata bort. Det är kallt därinne och inte renoverat på en herrans massa år, men dom som jobbar där är helt underbara. Oj har du glömt börsen, men gå in ändå. Och han som lärt barn att simma ett helt arbetsliv och minns vad barnen heter. Ni kan tänka er hur många årskurs treor han lärt upp. Så är det på vårt badhus, mysigt men inte särskilt varmt och inte särskilt fint. Men kommunen ska bygga ett nytt i stan. Varför ska man ha in mer trafik in till stan? För inte kommer barnfamiljer med ett lass handdukar, badkläder och matsäckar lämna bilen hemma. Det tror inte jag. När jag tyckte dom skulle ha renoverat det vi har. Idag fick vi med oss alla till badet, fast endel tränar och andra badar. Majken sa att det var mysigaste dagen, med pannkakan i handen.

Nu är vi småfrusna och Majken och Ester ser på en radda Emma-filmer som vi lånat på bibblan. Dom tycker att filmerna är jättebra! Emma tvärtemot hade jag som barn och den gillade jag, men dom gillar alla. 

2 kommentarer:

mammamaria sa...

Jag håller fullständigt med dig Maria. Vad roligt att alla ville följa med. Vi fick oxå med oss alla på våran resa i helgen. Kram

Maria sa...

Hej
Jag läste om er resa, så härligt det lät. Numera blir man väldigt glad när alla vill följa med. Kram