måndag 19 december 2011

Hos tandläkaren

Majken och Ester hade tid hos tandläkaren idag och eftersom min man tagit jullov redan idag eftersom han känner sig utarbetad så gick vi dit båda två. Vilken vardagslyx.

Nu har Majken och Ester två hiphopringar var, eller dom ser ut som hiphopartister med dom där ringarna på flera fingrar, varsin ny tandborste, varsin spegel och så valde Ester ett skelett och Majken en snurra. Fast Ester är rädd för sitt skelett nu. Hon måste ibland ta hand om läskiga saker för att veta var dom är, det var nog därför hon inte kunde lämna kvar det i den där leksaksburken.

Ibland är Sverige fint som när man som treåring, eller nästan treåring, får komma till tandläkaren för att åka lite stol, gapa eller inte gapa. Majken gapade, men inte Ester och det var helt okej. Hon, Gerd, var så snäll med dom. Majken var så rädd när hon kom in i rummet, men Gerd lockade henne upp i stolen med att hon skulle få titta i leksaksburken och då tittade hon krampaktigt ner i burken. Ester var lite mindre rädd, men ville ändå inte gapa för hon vill bestämma själv nuförtiden

1 kommentar:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Tack snälla vad glad jag blev att läsa om dina favoritbloggar!
Fin julklapp att läsa.
God fortsättning, fina Maria!
Du är min absoluta favorit!
Jag älskar din ärlighet, humor, värme och vimsighet (så skönt att känna igen sig i, som det där med nycklarna och mobilen... hihi...)
God fortsättning på julen.
Stor kram.