söndag 11 december 2011

Lucka 3 Min bästa vän

Jag har ju ingen bästa vän och har aldrig haft någon. När jag var liten sörjde jag det. Jag sörjde över att jag inte kunde ha en bästa vän. Fast jag tyckte att bästa vänner verkade vara ganska läskigt. Jag var blyg och umgicks lättast i en mindre grupp människor. Så är det väl kanske fortfarande, fast samtidigt har ju flera som jag kan prata ensam länge med nu (blev den här meningen rätt, ibland är det svårt med språk).

Sen är jag ju väldigt dålig på att ringa till mina vänner, typ sämst. Det önskar jag att jag vore bättre på. Och jag är oerhört glad att dom är bättre än jag på det.

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag tänker att det är svårare och svårare med bästa vänner när familjen tar typ allt tid och ork som finns. Man hinner inte odla djupa sociala kontakter. Jag kan sakna det och längta efter det.

Anonym sa...

Vilken rolig ide att svara på några av den annorlunda adventskalenders frågor. Jag tänkte också att jag inte har någon bästa vän men jag har haft det och vet hur skönt det kan vara. Nu har jag också några vänner som man kan prata bra med! Men en liten sorg är det, att inte ha kvar den speciellt förtrogna. Inte konstigt att många av oss som inte har en syster, längtar efter en...?!
KRAM / E

Maria sa...

Hej Maria
Precis så är det. Energin räcker inte till. Kan också sakna det. Kram Maria

Hej Elisabeth
Ja en syster är det faktiskt inte konstigt att man önskar sig. kram