söndag 18 december 2011

Trött på att vara trött

Jag har lagt mig extra tidigt hela helgen för att inte vara trött. För jag är trött på att vara trött. Men fy vad trött jag har varit. Klockan fem idag skulle vi mammor möta barnen, alltså Signes lag, i fotboll. Signe såg framemot den här händelsen jättemycket. Mamma har du spelar fotboll någon gång? Nej fick jag svara. Det tyckte hon skulle bli bara ännu roligare. Precis innan vi skulle iväg hade min man förberett middagen och den luktade i hela huset, eller doftade gott. Jag var hungrig och trött, så klart, och så skulle jag spela fotboll. Liksom jippie. Fast hon var ju så glad och jag ville inte vara någon hungrig, trött och trist tråkmåns.

Och det blev ju kul, faktiskt. Jag tänkte att man kanske skulle ha spelat lite fotboll när man var yngre ändå. Men då när jag var liten så förstod jag inte vad som var kul. Signe kämpade som en tok och dom vann.Och sen fikade vi och åkte hem och åt. Äntligen.

Och idag har jag nästan inte varit i köket och det var också skönt.

2 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Det är så trevligt med dina adventsluckeblogginlägg! Verkligen.

Om du är trött på att vara trött, så kan jag bara meddela att jag är trött på att hela tiden gå och tro att jag har obotliga hemska sjukdomar.
Fy, vad jag blir trött på det!
Jag har både cancer och Parkinson. Tog mig till doktorn för ett cellprov, väntade sex veckor, så kom brevet. Provet måste göras om!! Fanns inte tillräckligt med celler för att kunna bedöma det.
Sex veckors väntan igen.
Ja, ja... symtomen på mina sjukdomar är förhoppningsvis inbillade.
Kram, ser fram emot nästa lucka. :)

Maria sa...

Vad roligt att du tycker det är roligt med min adventskalender.

Det är hemskt när man går omkring och tror att man är sjuk. Jag tror ju ofta det själv och vet hur förlamande och hemskt det kan vara. Men fy att du måste vänta ännu längre på ett provsvar. Sist jag tog ett sånt där prov var jag också så orolig och så dröjde det längre än dom sagt att få besked. Jag tror ju att du är helt frisk, men det hjälper kanske inte att höra när man själv tror att man är sjuk. Jag är jätterädd själv för cancer och inbillar mig saker hela tiden. Kram.