torsdag 1 december 2011

Sjuka barn

Jag har fortfarande en oro i kroppen för huset, för i morse hände ytterligare en helt otippad grej som jag inte ens vill gå in på. Jag kan aldrig riktigt prata om det som är allra jobbigast, inte ens när det gäller ett hus tydligen. I natt sov jag bara några timmar. Jag var så orolig som jag ofta blir när min man reser bort. Alltid första natten när han är borta. Som att jag plötsligt får en massa ansvar som håller mig vaken.

Jag var på min första Jesper Juul kurs igår. Satt med en klump i halsen för jag tyckte Annica och Helena, ledarna var så kloka och sa så kloka saker. Men på väg dit gick min mobil i tusenbitar när jag skulle lägga pengar i parkeringsautomaten. Alla barn utom Ella har varit sjuka dom sista två veckorna och igår skulle jag ju ha barnvakt. Jag var så i valet och kvalet om jag kunde gå, för precis innan jag skulle gå blev Ernst sjuk. Men jag gick och allt hade gått bra. Men jag hade en stress i kroppen när jag åkte dit som var enorm och det var väl därför jag tappade telefonen.

Idag har jag varit hemma med Ernst och haft Majken och Ester på dagis. Dom har varit lediga och sjuka torsdag, fredag, måndag och tisdag så nu fick dom gå sin lediga dag och själv satt jag och stickade hela tiden och tittade på Harry Potter med Ernst. Jag var helt slut så jag behövde det.

Inga kommentarer: