torsdag 24 januari 2013

För mycket

Att gå igenom en jobbig händelse i början på veckan hänger med. Jag blev helt slut av att jobba idag, men då får jag tänka att jag sovit en natt mindre än vanligt. Och sa har jag varit och pratat av mig hos min terapeut. Tänk att jag har en sån, vilken lyx. Lite för lyxigt för det kostar lite för mycket. Jag har bara en gång kvar så sen får jag klara mig själv ute i världen. Eller lyxigt är fel ord, nödvändigt mer rätt fast jag borde väl gå fler, men just nu går det inte. Inte heller någongång passar det bra att jag tar en timme för mig själv. Och så måste jag, om det någongång är tid över, träna. Idag slutar jag kvällsfika igen och det är så tråkigt att låta bli så jag vill helst bara gå och lägga mig. Imorgon kommer jag att kvällsfika för fredag och lördag är undantag. Annars kommer jag att tycka så synd om mig själv.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Maria! Jag önskar dig en fin helg, hoppas du hinner ikapp sömnskulden. Skönt att allt gick bra med sjukdomsdrabbade sonen. Michaela :)

Anonym sa...

Promenad kan vara som terapi, två flugor på smällen!

Maria sa...

Jag tycker att det är alldeles nog med snurr på livet och svårt att få stunder för egna reflektioner i mitt liv och då har du det kanske dubbelt upp jmf med mig. Men motion är ju bra, både för den egna stunden och för de egna tankarna.

Maria sa...

Hej
Ja vad jag gillar dom där hundpromenaderna!

Maria sa...

Tack snälla Michaela! Idag är jag trött, men i morgon hoppas jag på nya krafter. Så skönt med helg. Ha en fin helg du med!

Maria sa...

Hej
Ja motion tror jag på, men att få tid till det är svårt. Jag får inte ha för höga krav.