tisdag 8 januari 2013

Vi fikar i soffan

Jag och en till mig närstående person har ju haft en konflikt. Då kom väldigt mycket upp, väldigt mycket. Det var jobbigt eller är jobbigt. En sån där sak är att fika i soffan. Enligt den närstående är det något man inte gör. Så när personen ifråga varit här så blir hon upprörd över detta. Nu har jag som 40- åring sagt att så kommer vi alltid att göra. Ja så är det. Och jag vet att det är barnsligt, men också viktigt. Att släppa taget och faktiskt inte tro att man kan bestämma över andra för att man anser någonting själv. Att inse vad man ska försöka påverka och inte. Men här är också bildbevis. Säkert skulle det vara mer ordning och reda och mindre disk att samla ihop, men vi fortsätter ändå.

6 kommentarer:

Solveig sa...

Fika på i soffan. Det ser härligt ut!!!
Tänk att vara så konrollerad så att man aldrig har fikat framför tv:n i soffan. Åh, vilket tråkigt liv och vilken hård domare som måste bo i huvudet på denna person. Det kan man veta att dömer man andra så dömer man sig själv ännu hårdare. Så de som dömer är det egentligen otroligt synd om, men de lägger också ut en massa "skit" på andra. Kramar till dig. (Vi fikar också i soffan). Solveig

LMR sa...

Heja Maria!! Det är klart man ska få fika i soffan. Det finns ju inget härligare.

Våra twinkiesar (tvillinggrabbarna) äter alltid frukost framför teven på helgerna och alla lov. Med sina täcken från sängen dessutom! Och de kan ju kan föra med hur mycket otäckheter som helst, kvalser, parasitägg, damm... det är bara fantasin som sätter gränser. Men jag tänker att det nog är bra för immunförsvaret :-).

Jag hade så gärna önskat att du och jag hann träffas innan innan vi reser. Men det blir nog tyvärr för tight. Vi får följa varandra på bloggarna så länge och ses i april. Många, många kramar så länge!
/Lena

Anonym sa...

Maria, ditt hem är ditt och din familjs hem och där skall ni få friheten att göra PRECIS vad ni själva vill. Ditt hem är din borgheter det och aldrig har det passat bättre än i detta sammanhanget. Du MÅSTE bli tuffare kära Maria och säga ifrån och INTE ha dåligt samvete efteråt. Lycka till kära söta goa Maria......
Varm kram från Gunnel L (jojjans mamma)

Maria sa...

Hej Soli!
Ja det ingår i livet att fika i soffan. Så är det bara. Tack för stödet. Kram

Maria sa...

Hej Lena
Här fikas det också i täcken. Jag hade också velat träffas Lena. Ja vi får följas på bloggarna och ses sen. Kram!!!

Maria sa...

Hej
Du har ju så rätt Gunnel. Borde aldrig låtit det gå så här långt. Och det där samvetet. Hjälp. Kram Maria