söndag 18 maj 2008

Fiol och konsert

Igår var jag och mina tvillingar på musikläger hela dagen och det var helt otroligt roligt. De övade så klart fiol, men i väldigt lagom dos och de hade ett pass med rytmik som var hel kul. Klockan 3 var det konsert med alla Suzukielever, från de minsta till tonåringar.

E och S stod längst fram med sin kompisar från sin fiolgrupp, de är de allra yngsta. S som är ganska så blyg vågade stå där framme fast hela aulan var full av folk. E låg plötsligt på golvet, så man bra såg hans stora lockiga hår. Vi frågade efteråt vad han gjorde och då berättade han att han såg att golvet rörde sig när några stampade i golvet och det ville han undersöka lite närmare. Det som är så häftigt för de här yngsta är att det låter så bra när de spelar många tillsammans, för när de själv övar hör de ju att det låter lite konstigt ibland, men alla tillsammans låter hur bra som helst. Mäktigt.

I natt ville sonen komma hem från ett övernattningskalas, det brukar han inte, men han är helt slut nu av allt som händer hela tiden. Det var ett likadant kalas förra helgen och det är fotbollsmatcher, fågelskådningar och sena kvällar så jag tror att han tog slut i natt. Nu ligger han fortfarande och snusar och ser så nöjd ut i hemmahuset.

Inga kommentarer: