söndag 25 maj 2008

Morsdag

Morsdag med kaffe och rostade mackor på sängen. Två små hemmålade blomkrukor med små, små sådana där som ska bli oranga. Äsch jag har tappat namnet på blomman. Och lite springkläder av min man som kanske tycker att jag borde vara lite piffigare i joggningspåret. Eller han ville nog bara vara snäll.

En dotter sover borta och jag börjar väl vänja mig fast jag helst vill ha dem hemma alltid. Men det får jag inte så då försöker jag vänja mig.

Melodifestivalen var alldeles för lång så jag fick gå och lägga mig. Gillade mest alla låtar som inte lät så mycket, typ Frankrike, Israel, Portugal, Bosnien Herzegovina och Norge tror jag.

Och så läser jag Bitterfittan till min bokcirkel idag och jag har inte riktigt tidigare haft lust att läsa den. Vet egentligen inte varför. När man jobbar på bibliotek och alla plötsligt till exempel vill läsa Stig Larsson så känns det som att man själv har läst honom 100 gånger fast man inte har det. Lite så har jag känt med Bitterfittan men nu tvingades jag läsa den och det är ju nästan bra.

1 kommentar:

Maria sa...

Hej Maria!
Nu har jag missat flera av dina inlägg...otäckt med mannen som tuppade av...hoppas att det gick bra!
Du verkar iallafall haft en riktigt härlig morsdagsmorgon med lite uppvaktning, jag har inte fått någon ännu...men förväntar mig inga presenter heller. Men någon teckning kommer kanske =)