lördag 31 maj 2008

Barnboksblogg - tips, tips, tips

Vill bara tipsa om en barnboksblogg som Karna Nyström, http://karna7.wordpress.com/, har. Hon är bibliotekarie och bokpratar för barn på ett oerhört inspirerande sätt. Gå in och läs hennes tankar om olika böcker som hon har läst. Man blir hur lässugen som helst. Hon var här och föreläste en dag och jag blev bara så uppfylld av hennes idéer och hennes sätt att prata om böcker. Och så älskar hon gamla hus och har fyra barn och flera djur och det kändes bekant på något vis.

Förresten hur får jag den där adressen klickbar. Varför kan jag ingenting? En dum fråga, men den måste ställas nu, hur gör man för att skriva bara namnet på bloggen och kunna klicka på det och hamna på den sidan? Det här borde jag redan veta förstås.

1 kommentar:

Maria sa...

Ovanför där man skriver inlägg så finns det en grön symbol med som ett öga eller något(i samma rad där man klickar för att lägga in foto mm)...Vill man länka ett ord så markerar man först ordet, sedan klickar du på "ögat" och då kan du skriva in adressen till där du vill att man ska länkas om man klickar på ordet.