söndag 30 januari 2011

Lördag

Har börjat bli förkyld och trött. Den här helgen bara försvann med besök på tapetaffär, pizzabak och film. Och idag matcher för Ernst och vi andra hemma och småhängiga tre av oss.

Pizzabaket blev en upplevelse med Majken och Ester med i allra högsta grad. Dom åt upp majsen och plockade bort det Signe satte på pizzorna för det var ju så gott. Och när jag skulle baka ut degen så grävde dom sig ner i vår jätte stora mjölbunke. Men det blev pizza och det blev gott.

Sen såg vi Elina som om jag inte fanns som var så bra och gripande. Vi har haft den där filmen i flera år men inte tittat på den för vi tyckte att Ernst och Signe var för små. Men igår tittade jag, Signe och Joen på den. Men vad bra.

2 kommentarer:

Familjen Tapper-Kaller sa...

Det där med att bestämma sig - jag vet det är fruktansvärt svårt.
"Förr trodde jag att jag hade svårt för att bestämma mig, men nu vet jag inte riktigt längre..."
Jag tror det var ungefär så Woody Allen ska ha sagt.
Jag hade något sådant citat utklippt och uppsatt på väggen en gång i tiden, bara för att jag kände igen mig så mycket i det.
Lycka till med tapeterna!
Kram

Maria sa...

Hej
Ja det går nästan inte. Allra mest tycker jag om såna där gammeldagstapeter som säkert skulle passa bättre i ett äldre hus. Det här huset är ju bara från 50-talet. Jätte svårt. Och hur blir det om man har en massa olika i alla rum. Jag har också svårt att bestämma mig när det gäller allt, förutom när det gäller att få barn. Då kan jag bestämma mig hur lätt som helst. Eller inte riktigt, men nästan. Det där citat var så sant... Kram