måndag 31 januari 2011

Lite sjuk

Imorgon får vi nycklarna till huset. Då är det vårt. Just då äger vi två hus. Tur att det bara är en månad för annars hade det ju bara inte gått så bra för oss rent ekonomiskt.

Största barnet hemma sjuk idag och två små lediga och jag risig men ändå inte så farligt. Och så är jag lite hypokondrisk idag. Alla dessa sjukdomar som jag är så rädd för och tror att jag har. Usch. Så här har det varit sen jag var barn. Men jag är absolut inte rädd för förkylningar och magsjukor som en del är. Så där så dom nästan måste isolera sig för att dom är rädda, nä det tycker jag bara ingår i livet. Men det är det andra som jag är rädd för. Nämner inget för då blir jag bara räddare. Och jag närmar mig 40 och på så många sjukdomar står det att det är ovanligt, mycket ovanligt innan 40. Men snart är jag där. Hur mycket ska jag oroa mig då? Fast nu ska jag ju ta tag i den här oron. Snart hoppas jag på att få komma och prata om den och en del annat. Sånt där som gnager och sliter i mig.

Idag ska vi gå på fiol och sedan ska jag jobba till åtta. En lång dag när man är förkyld. Igår började jag packa ner porslinet i köket. Ganska skönt. Och jag tror verkligen att jag skulle trivas med så mycket mindre grejer om det bara inte var för att man då måste välja bort någonting. Välja, välja, välja. Så svårt.

Inga kommentarer: