måndag 24 januari 2011

Måndag

Idag var jag och flickorna hemma på dagen och så har jag jobbat på kvällen. Konstigt nog så blir det lite stressigt att hinna till jobbet fast jag börjar klockan fyra. Men min man ska hinna hem och jag och fyra barn ska hinna hem från musikskolan. Men det gick. En minut i fyra var jag på plats. Och så var vi på Öppna förskolan idag. Och jag kände mig lite så där annorlunda. Liksom för gammal och för allt möjligt. Men det bästa var att vi fick träffa en liten Inga på två och en halv månad. Hon låg på magen på golvet alldeles bredvid mig och Majken. Majken blev alldeles till sig. Hon smekte henne på kinden, på håret och så ville hon se hur hon såg ut så hon försökte liksom titta på henne underifrån. Hon var så snäll mot henne. Alltså Majken gillar ju dockor mycket och det här var ju nästan en fast den liksom rörde sig. Ja det var bara så rörande fint.

Och min arbetskompis säger att den där huslänken inte funkar. Ni ska få en ny. Snart. Fast nu är jag riktigt trött och kanske hungrig också. Och jag som ska äta mindre mackor har ätit två rostade mackor till middag. Ja det var ju för att det är så himla stressigt där kring halv fyra och jag har ju inte så mycket framförhållning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är inte för gammal, det är en del andra mammor som verkar så unga bara. Jag tror att de behöver dig där som en härlig förebild. Kram /E

Maria sa...

Åh jag vet inte det där med förebild. Men du har rätt. Jag är ju faktiskt inte för gammal. Utan lagom Kram Maria