torsdag 5 mars 2009

Lov och bäbisar

ttttttttfdxzt, skrev den enda kattungen som bor kvar hemma. En flyttade igår och en i förrgår. Kattmamman letar dom som har flyttat här i huset. Men dom är 12 veckor och då ska dom ju kunna börja flytta hemifrån. Alla barnen har kommit hem igen nu, en från fjällen och en från Sveriges minsta kommun där hon har gjort blomsterarrangemang i en blomsteraffär. Dom verkar ha haft det bra och det gick bra för mig också. Dom har vuxit och jag har vuxit och jag förstår att separationer ingår i föräldraskapet. Igår åkte vi slalom, alltså tre barn, min man och jag tittade på och jag längtar efter att bli rörlig igen när jag ser hur andra kånkar, drar, släpar, springer, dansar sig fram genom tillvaron.

I vecka 36 är jag nu med en bäbis på dryga 2800 och en på dryga 2600, stora och fina verkar det som. Hon som gjorde ultraljudet sa att nu behöver hon inte titta på livmoderhalsen för nu kan dom komma om dom vill. Jag vet ju om det själv att dom är ganska stora och nog skulle klara sig rätt bra utanför livmodern, men det kändes ändå skönt att höra henne säga det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Redan i vecka 36 och barnen är redo! Det ska bli så spännande att se dem. Om de inte gjort entré till nästa helg så vill jag gärna bjuda hem er, vad sägs om fredag eftermiddag kväll?

Kram Ulrika

Maria sa...

Förstår inte hur de ryms i din mage!
Men bra att de är så pass stora. Jag drömde i natt att jag födde tvillingar. Den första liksom bara halkade ut utan smärta. Det var en mörkhårig pojke som var hela 58 cm lång. Kvar i magen var en ljushårig pojke (vet inte hur jag kunde veta det, han hann inte födas innan jag vaknade)Men det var en så tydlig dröm som suttit kvar hela dagen. Drömmer säkert så för att jag tänker på er!

Maria sa...

Hej Ulrika
Vill väldigt gärna komma hem till er på fredag och jag tror inte några barn kommit innan dess. Det enda är att J har innebandy men det får vi lösa på något vis.
Kram

Hej Maria
Eller så kanske du vill ha en till själv..Det var en fin dröm i alla fall. Blir glad att du tänker på oss. Hoppas verkligen förlossningen blir så där enkel. kan ju drömma att det blir så i alla fall. Kram maria