lördag 9 februari 2008

Jag vill och du vill kanske något annat

Jag vill gå på en promenad i dag. Sonen ska träna basket, spela innebandymatch och så vill han åka slalom. Dottern vill åka slalom och gärna ta med en kompis. Yngsta dottern vill till Barnkulturcentrum (ett ställe där man kan klä ut sig, pyssla och fika) och yngsta sonen vill också till slalombacken säger han, men jag vet att han helst vill vara hemma.

Min man sover än men jag vet att han vill springa och säkert städa. Och så måste vi dela ut födelsedagsinbjudningar till kalaset nästa helg för då blir en åttaåring nio. Sen vill jag äta en riktigt god middag som går snabbt att laga men som alla älskar. Sen vill jag inte alls se melodifestivalen för jag har bara tröttnat på det. Det blev så jobbigt när de införde alla deltävlingar. Men det vet jag att barnen vill se.

Hur många timmar har den här dagen? Vad kommer vi att göra? Och så kan det vara ganska härligt att nästan inte göra någonting

3 kommentarer:

Anna Stilla sa...

Du verkar ha så mycket att göra. Hur räcker du till dig själv? Ibland är det bra att prioritera sina egna behov före familjens. Familjen tar inte skada om du någon gång gör det du vill men du själv får mycket av det.

Jag hoppas att du har fått en fin dag Maria. Kram.

Anna

Maria sa...

Hej
Ja jag har verkligen mycket att göra, eller inte så mycket på vardagarna men på helgerna. Då är det så mycket idrott. Fast på vardagarna då räcker ju ändå inte riktigt tiden till för allt som ska göras på jobbet och hemma. Men imorgon ska jag gå iväg och träffa några kompisar och vi ska fika och pyssla lite. Det ska bli så skönt!

Maria sa...

Frustrerande att helgerna har så begränsat med timmar...man vill ju hinna allt då och ändå vill man bara vara tillsammans eftersom jag och mannen knappt hinner det på helgerna...