onsdag 28 april 2010

Viktigt?

Och så kan man fråga sig om den nu spelar någon roll om inte byxan är på? Min man sa att han hade tagit av henne overallen ändå för det spelar väl ingen roll. Eller om det är stökigt hemma när det plingar på dörren? Är lite less på mig själv som skäms över ytliga saker. Vi har ju alltid stökigt och om det hade varit viktigt för mig så hade jag väl prioriterat annorlunda.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man vill inte alltid "blotta sig" och visa att man är slarvig och inte har koll. Det är nog vanligt.Och ni är väl vana att folk har fördomar/förutfattade meningar om er stora familj och då kanske det är ännu viktigare?

Pia sa...

Vi har också ofta stökigt och rörigt och en kväll nyss så frågade jag 14-åringen om han tyckte att det var jobbigt när det kom hem kompisar och det alltid är så rörigt hos oss. Han såg helt oförstående ut och sa att hos 2 av hans kompisar var det alltid ännu rörigare och den tredje där det inte var rörigt där verkade mamman o pappan inte göra annat än att vara hemma och städa och de verkade inte så glada... Bättre att vara glad och rörig än sur och städad ;-)

Maria sa...

Hej Soffy
Det är nog precis så det är att man inte vill blotta sig. Ett par ben utan byxor blir just det där som man inte vill visa. Och du har nog rätt att man tror att folk har en massa åsikter och så blir allt ännu känsligare.

Hej Pia
Vad skönt att sonen säger så. Hädanefter ska jag vara glad i mitt stökiga hem. I alla fall lite oftare.