onsdag 8 januari 2014

En sån som går till överdrift

Jag tror jag är en sån. Som med godis, mat och annat som är gott och med böcker, kläder, tyger och annat som jag gillar. Blir för mycket. Lånar för många böcker på biblioteket, köper för många klänningar och så där håller det på. Plockar för mycket godis i påsen, tar för stora portioner av maten. Och nu håller jag helt på att förköpa mig på syböcker och lånar för många på bibblan fast jag inte ens har börjat sy, nästan. Så kollar jag tyg på tradera. Så gör jag saker på konstiga tider för att jag inte planerar. Som att jag gick upp fem i morse för att grädda mitt bröd som jäst i kylen under natten. Låter nästan lite maniskt. Är jag det? Samtidigt är jag rätt så slö och ineffektiv också. Ja så var det ju det där att jag har 6 barn och tre djur också om vi pratar om att gå till överdrift. Fast för mig är inte det en överdrift utan bara en dröm som gått i uppfyllelse. Fast när jag var liten fantasierade jag alltid om olika familjer med 10 barn. Så ett halvt dussin är ju inte alls det minsta överdrivet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er familj är stor men varje barn är sitt eget. Barn kan väl aldrig vara en överdrift? Djur har ni väl lagomt många. Ibland löser man om galna kattanter som har sådär 74 katter, det tycker jag är överdrifter (och obehagligt).

Ulrika

Anonym sa...

Jag håller med. Det finns värre överdrifter, kanske har du mer... passion..? Och matportioner, ja i så fall har du en vän som är betydligt värre, ohemul, gränslös. Kram från E

Maria sa...

Ja 74 är för många. Igår såg vi ett program om djur som for illa. En importerade hundar och bajsade överallt och såg inte så glada ut. Också lite för många. Nä barn kan det inte bli för många av, men tyvärr så blir man för gammal tillslut.

Maria sa...

Ja det låter finare med passionerad än en som går till överdrift. Ohemul, vilket fint ord. Det tror jag är bra att vara!