onsdag 19 mars 2008

Uppslukad

Jag har varit fullständigt uppslukad i två dagar av en bok. Men nu med familj och jobb så går det inte längre att läsa så där oavbrutet längre. Men nu är den över, tack och lov, för den var jätte hemsk. Jag har till och med haft svårt att sova för den var så läskig. Jag rekommenderar den inte. Den heter Skumtimmen av Johan Theorin. Och det handlar om det absolut mest otäcka som kan hända, om ett barn som försvinner spårlöst och om en mamma som inte slutar sörja och sakna.

Jag har inte hunnit närma mig datorn, men nu är jag lättad över att den är slut.

7 kommentarer:

Maria sa...

Då ska jag INTE läsa den boken. Sedan jag fick barn så orkar jag inte alltid med att varken läsa eller se på TV om hemska saker som händer med barn..

Selmas småprat sa...

Instämmer med föregående talare!

Anonym sa...

Jamen, var den bra skriven förutom att den var så hemsk? Ibland vill jag läsa om så hemska saker för att berabeta hemska saker som händer/hänt på riktigt. En bok kan hjälpa till med det. Så ur det perspektivet skulle du då rekommendera den???

Maria sa...

Hej Maria och Selma
Jag läser först och sen ångrar jag mig. Jag känner inte mig själv så bra än, tror jag. Men nu har jag bestämt mig för att inte läsa mer av honom iallafall.

Hej Persilja
Den var jätte bra skriven. Ett fint språk, en oerhört bra historia och ett överraskande slut. Men super läskig. Jag blev mörkrädd av den. Kanske den kan hjälpa till att bearbeta eller att skrämmas ännu mer, jag vet inte vilket. Läs den snälla och säg vad du tycker. Han ska visst skriva om alla årstider på Öland (den utspelar sig på Öland).

Maria sa...

Hej igen!
Om du hinner läsa det här...så Glad Påsk önskar jag er också!!

Maria sa...

Hej
Jag hann läsa. Glad påsk på er med.

Anonym sa...

Kul att du hittat min blogg.
Jag har hittat din med, för ett tag sedan, och tittar in med jämna mellanrum. :)
Boken du skriver om låter ju hemsk, men spännande.
Den ska jag nog skriva upp i min "vill-läsa-lista".
Fast jag kanske ångrar mig...