lördag 1 mars 2008

Tankar på en lördagmorgon

Jag vet inte hur det blir med skidor idag, känslan har försvunnit. Men det är skidskytte på TV så det blir kanske skidor i någon form.

Min bokreaböcker har kommit, måste bara gå och hämta ut de.

Grannen fick en flicka igår, det sätter igång tankar. Vad länge sedan det var, vad våra barn är stora och ska vi aldrig mer ha en bäbis? Fast nu kommer vi ju att ha en grannbäbis.

Varför slutar vi inte att hosta här hemma. Vad beror den på och varför håller den på så länge??? Och varför är det värst på morgonen och kvällen?

Vi har sportlov nu, kan man säga, men jag tror ingen ännu har förstått det. Äldsta sonen vaknade i morse och sa: Äntligen fredag.

Kanske vill jag helst ligga och läsa min bok idag, men samtidigt vill jag gå ut och promenera jätte långt så jag får träningsvärk.

3 kommentarer:

Selmas småprat sa...

Jag blev inte människa eller kom igång igår förrän jag hade varit ute, men sen blev det fyra gardiner sydda OCH strukna OCH upphängda, så det lönade sig som vanligt för mig att gå ut först........

Selmas småprat sa...

Bäbisar ja, jag ska titta på brorsans idag, bäst att passa på medan han är här uppe...

Maria sa...

hej
Vi var så sega och det tog så länge innan vi kom ut, eller barnen var ute och lekte men jag kom ju inte ut förrän vid tvåtiden, och det var inte bra för någon av oss. Du har rätt att det är bättre att gå ut och sen göra det man har tänkt.