måndag 17 mars 2008

Vill inte

Det är måndag och alla barn är på dagis och skola nu, själv börjar jag halv ett och jobbar till drygt åtta och är hemma ungefär klockan 9 ikväll.

Varför gillar jag inte att jobba på kvällen? Det är bara en kväll i veckan jag måste jobba och ändå så vill jag inte. Jag känner mig bortskämd som klagar men ändå gör jag det. Jag tror att det är lite extra tungt för att det är just måndag jag jobbar. Det är efter helgen när man har varit tillsammans så mycket och så ska man plötsligt bara träffas en stund på morgonen för sen när jag kommer hem så sover alla, förutom den äldste kanske. Och min yngsta flicka vill inte att jag ska jobba ikväll och det spär väl på det jobbiga även om jag vet att hon har det hur bra som helst hemma med sin pappa.

Ibland när jag har bytt till torsdagar för det har varit något föräldramöte på måndagen som vi måste gå på då har det känts mycket lättare. Då vet jag att i morgon är det fredag och jag slutar tidigt och sen är det helg. Återigen det här med vilka olika känslor man har för olika dagar.

3 kommentarer:

Selmas småprat sa...

Måste jag jobba kväll så vill jag helst göra det när barna inte är hemma...de tycker det är tråkigt+att då gör inte gossen sina läxor....Hoppas kvällen förflyter i godan ro där på jobbet iallafall....

Anonym sa...

Hittade din blogg för ett tag sedan och nu tittar jag in i stort sett varje dag. :)
Har lagt till dig bland mina länkar. Hoppas det är ok. :)

Maria sa...

Hej Selma
Kvällen gick bra, den gör ju det fast det inte känns så innan.

Hej A
Jag blir jätte glad att du läser min blogg och du får så klart länka till den