torsdag 3 januari 2008

En dålig morgon

kan det kännas som när det inte finns riktigt kaffe utan bara neskaffe. En sån morgon var det idag. Jag behöver riktigt mycket kaffe för att vakna till på morgonen. Jag tror kanske inte att det är särskilt sunt, men känns bara så rätt när man är så där trött, seg och nyvaken. Men den här morgonen blir det en kopp neskaffe. En son sover hos en kompis och två kompisar till dottern sover här. De hade svårt att somna, och vi som hade tänkt lägga oss tidigt, fick istället sitta med grusiga ögon i soffan tills de somnade. Så med lite för lite kaffe och lite för lite sömn så vet jag inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen. Badhuset tycker det barn som alltid stiger upp först. Badhuset, orka??

4 kommentarer:

Persilja sa...

Jag lägger dig i min länklista nu så att jag kommer ihåg att följa dig. Vi verkar ha hur många likheter som helst! Detta med att försöka äta nyttigare och leva sundare...är bara en sak...

Maria sa...

Hej Persilja
Tack det blir jag jätte glad för fast jag blir minst lika glad för att du vill vara här och hälsa på. Ja, det här med för mkt kaffe har varit ett dåligt samvete länge. Men ibland kan man glädjas som inbiten kaffedrickare för då kommer något nytt rön som visar hur himla nyttigt det är. Fast tyvärr sägs väl motsatsen ibland.

Anonym sa...

Kaffe är ett måste. Och badhuset... Orkar du verkligen? Det är ju rena döden för en förälder. Enda behållningen är bastun efter duschen. Men där får an ju aldrig sitta så länge med små barn.

Maria sa...

Hej Kaffeflickan
Nä, jag orkade verkligen inte det men idag gick vi istället. Råkar man bara nämna ordet så minns barnen det och man måste dit förr eller senare. Men man blir verkligen helt slut av det och kall.Och tack för ditt besök, va roligt.