måndag 21 januari 2008

Lite sjuk

Oj vad trött jag var igår för jag var på tjejmiddag hos grannen och sen sov jag nästan ingenting på natten. Jag träffar kompisar så sällan så när jag träffar de blir jag så full av tankar och intryck och jätte pigg. Jag gick som i en dimma hela gårdagen och på kvällen började jag frysa och tänkte att nu har jag blivit sjuk. I morse när jag vakande kände jag mig fortfaramde jätte risig. Jag hämtade min muntermometer och den visade 37 grader. Då slutade jag att känna mig sjuk.

Och så bloggade jag ingenting på hela gårdagen och nu höll jag på att gå och lägga mig utan att blogga det minsta. Men då fick jag lite dåligt samvete och tänkte bloggar jag inte idag då kanske jag aldrig gör det mer. Så därför sitter jag här nu efter en jätte lång dag och längtar efter att gå och lägga mig, men bloggar ändå.

Och så har jag fått en fin liten utmärkelse av Maria Jag blommar. Och den blev jag jätte glad över.

3 kommentarer:

Anna Stilla sa...

Ibland kan det gå många dagar mellan olika inlägg hos mig. För ett år sedan gjorde jag en paus på 3 månader. Fast då trodde jag att jag faktiskt hade övergivit bloggen.

Att träffa kompisar är roligt. Jag har inga kompisar som bor i Eskilstuna, eftersom jag flyttade hit för 1,5 år sedan. Och jag orkar inte knyta nya kontakter. Jag vill men orkar bara inte. Min man säger att jag är en enstörig. Det har han nog rätt i :)

Hoppas att du mår bättre när du har vaknat. Kram.

Maria sa...

Jag kan också känna så när jag träffar vänner att allt bara snurrar runt sedan och det är svårt att sova...hjärnan går liksom igenom allt prat...

Maria sa...

Hej Anna Stilla
Det låter bra att man faktiskt kan ta paus ibland utan att det betyder att man lämnar bloggandet helt.
Hej Maria
Vad roligt att höra att du också blir
så av att träffa vänner. Beror det på att vi gör det för sällan?