onsdag 2 januari 2008

SyttDet här lyckades jag sy ihop i år. Det är sånt här jag vill göra mer 2008. Plus att jag vill fortsätta springa och bli bekväm med bloggandet. Och lite fler saker som att hålla mig lugn mitt i ett kaos som det ofta är här hemma.

6 kommentarer:

Anna Stilla sa...

Jag vill också pyssla lite mer. Eller snarare sagt, jag vill ha tålamod att avsluta de projekten jag påbörjat.

Jag har missat dina senaste inläggen men pga databekymmer har jag haft begränsad tillgång till dator.

Men jag hoppas verkligen att du ska bli bekväm i ditt bloggandeför jag vill att du stannar kvar.

Jag gillar din enkla och ärliga still.

En stor kram från mig
Anna

Maria sa...

LApptäcken är toppen...känner mig alltid inspirerad och sugen på att sy det...men den tiden har jag väl bara i huvudet ännu...

Maria sa...

Anna Stilla Ja, det vill jag också, avsluta påbörjade projekt som gamla stickningar. Vad roligt att du gillar bloggen så här långt. Fortfarande är det minst sagt lite pirrigt att skriva. Men vad roligt att du hälsar på här.

Maria sa...

Maria: Ja lapptäcken har jag aldrig gjort förut och tänkt att det kan jag inte för att det blir bara snett och vint. Men det var verkligen jätte kul. Det var så roligt att få använda tygbitar av tyger som legat i skåpen så länge.

Persilja sa...

Så fint så fint så fint!!!!!!! Supermysigt! Precis min stajl! Jag kan flytta in direkt!!!! Det gick förrestenutmärkt att kommentera gamla inlägg!

Maria sa...

Hej Persilja
Nä du vill inte flytta in här. Det är för litet, för slitet och för att inte tala om trädgården. Den där Poppeln som finns en bit ner på min sida suger liksom åt sig all näring från allting annat.