onsdag 23 januari 2008

Äsch det spelar ingen roll

Nu har det förfallit här hemma igen. Fioler, böcker , strumpor, papper, sladdar, fjärrkontroller, kläder, gosedjurshästar, täckbyxor, tuschpennor, hårborstar, tekoppar ligger överallt och absolut på fel ställen. Och jag känner bara äsch det spelar ingen roll jag är ju trött. Förresten är det någon som har lämnat ett äppelskrutt precis här vid datorn och det såg jag inte ens för det låg för nära. Men det är iallafall ett ganska färskt skrutt och då gör det ju inte så mycket. Det var värre när dottern förra veckan hittade en möglig apelsin i sin skrivbordslåda. Jag tycker inte att det är så hemskt med mögliga apelsiner, men jag undrar i vilket ögonblick hon bestämde sig för att placera den i skrivbordslådan.

En hysterisk vecka där man nästan inte hinner någonting förutom det absolut nödvändigaste har den här veckan varit. Jag har jobbat en kväll, min man en kväll och så har det varit biobesök och innebandy för 10-åringen, ridning för åttaåring och fiol för mig. Och då är det faktiskt bara onsdag idag. Då kommer faktiskt morgondagen som en litet avbrott. Jag ska vara chaufför i 10-åringens klass för de ska ungefär 11 mil bort på ett äventyrsbad. Jag har packat väskan full med böcker. Men tänk om jag börjar oroa mig för att något ska hända på det där badet då kommer jag inte kunna läsa en rad. Jag ska helt enkelt bara försöka ta det med ro. Jag ska läsa de där böckerna.

1 kommentar:

Martina sa...

Kul att du gillar min blogg. Har kikat lite på dina inlägg. Det låter som att vi är i ungefär samma fas i livet. Igenkännande. Ska bli intressant att följa fortsättningen...