torsdag 24 januari 2008

Om några år kan det vara försent

Jag läste inte så mycket på äventyrsbadet jag åkte alla rutschkanor istället. Om några år kan det ju vara försent. Jag kände redan nu att jag är rädd när det går för fort och att kroppen inte slappnar av utan spänner sig och då gör det ganska så ont. I ett vattenfall skulle man åka ner på mage och det gick inte. Men jag såg en annan mamma som kunde. Jag trodde jag skulle gå sönder så jag fick sitta på rumpan och pressa mig framåt med händerna. Ja så många år till vågar jag nog inte. Jag kan till exempel nästan inte gunga längre i en helt vanlig lekpark. Jag blir illamående och så börjar det snurra. Vad är det som händer när man blir äldre, alltså 35?

Jag var ju chaufför dit och det var inte för att jag är bra på att köra bil utan för att jag skulle oroa mig hela dagen om 10-åringen åkte med någon annan, säkert mycket bättre chaufför. Alltså en helt ologisk oro som leder till irrationella beslut. Men jag orkar inte ens utsätta mig för en sån oro en sån här vinterdag, det skulle ta all energi ifrån mig. I morse när vi åkte var det hur hemsk väg som helst. Det var snöblandat regn och det var vallar längs vägen och det var 11 långa mil. Jag spände mig hela vägen och nu när vi väl är hemma känner jag mig helt slut.

4 kommentarer:

SKATAN sa...

Hej!

Kul att hitta en till västerbottning : )

Sov gott - så småning om...

/Skatan

Maria sa...

Hej Skatan
Välkommen. Ja jag tycker att det inte verkar vara så många västerbottningar i den här världen, alltså bloggvärlden. Eller?

Persilja sa...

Själv är bäste dräng? Jag är lite så också. Nej inte kan jag snurra i en gunga! Behöver bara ge fart i en karusell så får jag kväljningar. Men jag är ju 45....

Maria sa...

Hej Persilja
Ja då väntar jag med spänning när jag inte kan ge fart längre